Al Quran

Mencari Halatuju Perkahwinan Dengan Teknik Istiharah Menggunakan Al Quran

Mencari Solusi : Dilema, buntu, keliru arah tuju perkahwinan?
================================================

Bismillah…

1. Alam perkahwinan tidaklah seindah kisah fairytale , untuk menjayakan kelangsungan kehidupan rumahtangga yang bahagia bukannya kerja sehari dua.

2. Ia perlu disulami dengan kebahagian yang paling teguh untuk melihat pasangan yang dinikahi di syurga Allah swt. Jika tidak ada GPS mantap ini maka tak perlulah terkejut sebenarnya bilamana cabaran, amanah dan ujian bertukar menjadi insiden yang mendukacitakan.

3. Kursus perkahwinan yang diwajibkan sekadar untuk menyedia dan menyiapkan diri bakal pengantin untuk memasuki alam rumahtangga itu sendiri. Namun perlu diingat untuk menjayakannya ia sangat-sangat menuntut kepada ilmu, skil dan kepakaran yang perlu dengan tekun, kesungguhan dan keterbukaan untuk mempelajarinya.

4. Maknanya mahu tidak mahu memang kena mencari ilmu untuk menjadi pasangan yang bahagia dan saling mampu untuk membahagiakan pasangannya.

5. Kalau setakat nak bahagiakan orang lain tapi diri sendiri tak bahagia memanglah boleh tidak menjadi kesalahan namun pastinya makna bahagia itu tidak sama…akan ada ketika sangat terasa lelahnya…sangat terasa sakitnya…sangat terasa luluh hati yang masih menyimpan sendu dan luka semalam….tapi persoalannya SAMPAI BILA????

6. Sampai bila saya ini mampu berkorban…sampai bila saya mampu bertahan…sampai bila saya mampu berpura-pura kenyataannya hati ini menangis selalu! Hati ini bagai dirobek-robek selalu…berkecai terluka hanya Tuhan yang tahu…

7. Pola kehidupan masih terus terperangkap dalam frekuensi kesakitan dan lelah yang sama saban hari…saban bulan…saban tahun…bilakah titik NOKTAHNYA?

Adakah persoalan di atas yang menjadi TANDA TANYA dan MISTERI dalam perkahwinan dan hidup anda??? Usah bimbang saya ada SOLUSINYA…

? Cara mudah untuk mendapat JAWAPAN secara LIVE TELECAST daripada Allah swt
? Tidak perlu lagi meragui atau was-was akan isyarat yang diperolehi
? Almaklum kalau hanya berpandu isyarat hati, isyarat mimpi DIKHUATIRI hati dan sayang tersalah tafsir isyarat Allah tetapi dengan berpandukan Al Qur’an ini mampu dihindari kekeliruan itu…terjemahannya juga nanti ada MESEJ yang jelas In shaa Allah
? Rahsia hebat untuk menikmati KEYAKINAN dan KETENANGAN untuk memilih arah tuju perkahwinan
? Rahsia pantas untuk MENJEMPUT keharmonian dan kelancaran dalam kehidupan dengan teknik ini
? Tidak perlu runsing lagi dengan apa orang akan kata bilamana KATA ALLAH dan JAWAPANNYA anda perolehi

BERMINAT untuk menjemput kesembuhan, kejernihan dan memperkemaskan GPS perkahwinan yang tersesat dan tersasar ; ketahui kaedah OHSEM, PANTAS dan MUDAH iaitu *Teknik Istiharah Menggunakan Al Qur’an* ini.

Kenapa KENA TAHU?
================
? Pasangan tidak mahu tersilap langkah lagi
? Pasangan tidak mahu menjemput masalah yang lebih rumit di kemudian hari khususnya persoalan isu harta sepencarian, hak penjagaan anak, kasih sayang, pendidikan anak-anak dan sebagainya
? Tidak semua penceraian itu tidak baik
? Tidak semua keadaan mempertahankan perkahwinan itu lebih baik
? Hanya Allah swt yang LEBIH TAHU

Jadinya kita tanyalah Allah tapi bukanlah semborono membuta tuli perlu ada seninya…ada tertibnya…ada teknologinya…barulah tersingkap suluhan NUR dan cahaya yang memberikan petunjuk, solusi dan penawar…In shaa Allah!

Ilmu ini hanya dikongsikan secara bersemuka sahaja untuk menghindari sebarang kekeliruan , untuk konsultasi dan temujanji sila PM atau SMS/Whatsapp terus ke 012.391.5362

Pantas…pantas bertindaklah sekarang! Temui SOLUSI ..Temui JAWAPAN…Temui KEBAHAGIAN yang anda CARI!

* Teknik ini juga bagus untuk memilih jodoh, memilih kerjaya, kursus pengajian, melakukan pelaburan, lokasi perniagaan, membeli aset dan banyak lagi. Asal shj isu dilema dan keliru In shaa Allah teknik ini berupaya membantu.
* Isu lain juga dibuka untuk tempahan konsultasi/temujanji.

 

Salam Kebahagian ;

~ Hjh Aniz Hj Anwar

?

Facebook comments:

comments

Alhijrah
Love Is Sweet

Leave a Reply