Ruang Tamu

Life Coaching Secara Berkumpulan Kini Dibuka Untuk Penyertaan

Bismillahirrahmanirrahim

Selamat Datang dan Terima kasih saya ucapkan buat para tetamu yang dihormati kerana sudi bertandang ke laman web ini. Kalau kurang sibuk In shaa Allah sempatlah saya menulis jika terlalu sibuk harap maklum sunyi sepilah sebentar tanpa entri yang baru. Ermm…diam tak diam dah masuk suku pertama tahun 2015 , dengan pelbagai berita, suka dan duka, kontroversi, GST pastinya sedikit sebanyak terdengar juga keluh dan kesah di persekitaran kita.

Faktor ekonomi, keharmonian rumahtangga, perkahwinan, keluarga, kesihatan , kesejahteraan, kerjaya amat penting. Paling penting hati yang bahagia sebenarnya biarpun rumah kecil hati tidak degil daripada rumah besar tapi hatinya dirundung gusar. Makna sebuah perkahwinan dan menjalani kehidupan berkeluarga adalah kesediaan dan keterbukaan untuk bersama-sama saling bahagia membahagiakan, saling kuat menguatkan dan saling lengkap melengkapi TETAPI ingin dipertegaskan disini perlu ada “PESEMPADANAN” agar terjamin tidak berlakunya pencerobohan sehingga menyebabkan kecelaruan peranan dan tanggungjawab. In shaa Allah dalam Life Coaching Secara Berkumpulan April ini saya kupaskan lebih lanjut.

Lebih 10 tahun saya berkecimpung dalam dunia mendengar ini apa yang saya perolehi daripada PEMERHATIAN saya masih ramai yang BELUM TERDEDAH dengan betapa pentingnya peranan tentang teknik, tertib dan SENI BERDOA. Rata-ratanya bila diterokai kerap memberi maklum balas sudah puas saya berdoa Hajjah tetapi saya tidak nampak ada perubahan kalau pun ada mungkin sangat sedikit. Dan apabila diteroka lebih lanjut dengan LEBIH TERPERINCI hatinya mengakui berdoa dengan frekuensi kekecewaan, marah, sedih, terkilan dan lelah. Bahkan SKRIP DOA yang dibawa juga seringkali sangat umum tanpa ada perincian khusus untuk mengeluarkan diri daripada zon mahupun fasa krisis.

Bagi isu-isu dan kes-kes kaunseling yang sebegini sangat saya anjurkan untuk mengikuti program Life Coaching Klinik Sukses Secara Berkumpulan kerana di dalam program ini peserta ataupun klien bakal didedahkan dengan TEKNIK DAN SENI BERDOA yang lebih tertib dan terperinci. Displin ilmu berkaitan sains minda yang diperindahkan lagi dengan mukjizat Al Qur’an dan Hadis sangat menakjubkan apabila hati dibenarkan dan dipilih Ilahi untuk melihat dan menikmati kebesaran Agung kasih sayang serta kehebatanNya. Sesungguhnya tiada satupun yang mustahil di dunia ini dengan kekuasaan dan kehebatanNya. Tetapi PERLU DIINGAT ada teknik, ada rahsia, ada penyusunannya, In shaa Allah apabila kesemua perjalanan ini mampu difahami mudah sahaja sebenarnya untuk MENJEMPUT IMPIAN YANG MAKBUL dan MEMBERIKAN SENYUMAN itu.

Atas permintaan para sahabat dan rakan-rakan yang sering bertanya BILAKAH TARIKH Life Coaching Berkumpulan…Alhamdulillah, In shaa Allah bakal berlangsung sekali lagi di teratak Baiti Rizqi Hjh Aniz menghidupkan Madrasah Ilmu dan Taman Syurga 4hb April 2015 ini. Mohon silalah rebutkan peluang keemasan ini ya, kerana tidak tahu bila lagi saya dapat luangkan masa untuk Grup Life Coaching lagi kerana PERMINTAAN dan demand untuk Personal Coaching, Sesi Kaunseling Individu dan Perkahwinan semakin padat.

==============================

Life Coaching Secara Berkumpulan
==============================
Tarikh : 4hb April 2015 (Sabtu)
Masa : 9.30 pagi – 5.30 ptg
Tempat : Baiti Rizqi Hjh Aniz Klinik Sukses Seksyen 7, Shah Alam.

Yuran : Hanya RM150 shj (Utk Pendaftaran Sebelum 26hb Mac 2015) manakala selepas RM180

Apakah Yang Bakal Dikupas Secara Eksklusif Berdasarkan Module Life Coaching ini???

Antara Resepi Ohsem yang bakal dikongsikan termasuklah :
1. Rahsia Gaya Asuhan, Personaliti Cerapan Minda dan Pola Kehidupan
2. Intervensi Menjemput Hikmah & Keharmonian Diri ~ Seni Berdamai Dengan Takdir Allah
3. Seni Menjemput Redha, Ikhlas & Bahagia Kehidupan ~ “Sweetnya Allah kita!”
4.  Rahsia Menjemput Impian Yang Makbul
5. Rahsia Tahu-tahu Harapan Terwujud
6. Tiket Untuk Diundang Ke Baitullah Mengerjakan Umrah/Haji
7. Life Balance Chart ~ Sejahterakah Saya??
8. Timeline Theraphy ~ Master Plan Ohsem
9. Emotional Freedom Technique yang diolah menghubungkan kehidupan berTuhan Pemilik Agung Isi Dunia Allah  swt.
10. Percuma Handbook EFT Eksklusif Pertama di dalam Bahasa Malaysia (Ebook)
11. Teknik Istiharah Mengurus Was-was & Dilema Kehidupan Dengan Menggunakan Al Qur’an
12. Buku Syukur Untuk Menyuntik dan Menjemput Kedamaian Hati Yang Selalu Bahagia dan Bersyukur Atas Anugerah Allah swt.

** Bonus Keriangan ~ Timeline Jejak Firdausi & Nasi Arab Versi Original Resepi Haramain Dari Dapur Hjh Aniz In shaa Allah.(Siapa yang dah pernah rasa Nasi Arab nie he he he pasti akan rindu sebab sangat special dimasak oleh Ummi yang berpengalaman 15 tahun menetap di Makkah Al Mukarramah…cari di luar memang tidak akan jumpa! )

 

Untuk yang BERMINAT bolehlah membuat pembayaran ke :

Maybank A/C : 162218337759 ( Noraniza Binti Anwar)

Setelah pembayaran dibuat sila emailkan :
1. Nama penuh
2. Alamat
3. HP
4. Matlamat / Harapan Menghadiri Kelas Life Coaching.

==========================================

Penyertaan RE-SIT Juga Dibuka Untuk Penyertaan

==========================================

* Bagi mereka yang pernah hadir ke program yang sama dan BERMINAT untuk RE-SIT bagi tujuan untuk refresh dan mengikuti tips, ilmu juga penemuan terkini penyertaan anda juga sangat dialu-alukan hanya RM70 sahaja.

Selamat Bertemu Nanti Untuk Mereka Yang SERIOUS mencari indah, penawar, makna , bahagia juga sukses yang menghiburkan dalam perjalanan ini.

*Cukup kuota pendaftaran akan ditutup bila-bila masa. Bertindak sekarang untuk senyuman dan hidup yang lebih bermakna In shaa Allah.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nota Peringatan Bersama :

  • Tidak Perlu Bimbang Tentang SELF DISCLOSE apabila menyertai Life Coaching Berkumpulan ini. Kerahsian adalah HAK MILIK anda. Sebagai peserta saya tidak berhajat untuk tahu kecuali buat mereka yang benar-benar serius ingin dibantu untuk sesi selanjutnya secara Personal Coaching, only then pendedahan kendiri dituntut untuk menjemput kesembuhan yang lebih sempurna, In Shaa Allah.
  • In shaa Allah sama saling kita membantu untuk perjalanan dunia dan akhirat kita.
  • Heal Life…Live Life!
  • Stop Stressing…Start Living!
  • Lets Shine Bright Like A Diamond…Oh Yeahhh!
  • Hands Together To Al Falah
  • Hands Together To Jannah

Inspirasi Cinta Jannah!

~ Hjh Aniz Hj Anwar
www.kliniksukses.anizanwar.com

 

Facebook comments:

comments

Assalamualaikum
Timeline

Leave a Reply