Temujanji Live Chat Bersama Saya Puan Aniz ~ Kaunselor Di Hujung Jari Anda!

Alhamdulillah di pagi yang nyaman seusai solat dhuha memohon kebaikan, keberkahan dan keindahan daripada EMPUNYA DIA tangan terus menarikan khabar bahagia. InsyaAllah kini SESI LIVE CHAT kembali lagi, barangkali untuk sesi yang lepas ramai yang terlepaskan hanya mereka yang menjadi friendlist saya mahupun fan saya sahaja yang dapat makluman tersebut. Alhamdulillah kalinie Allah MENGINGATKAN saya untuk memaklumkan berita ini kepada semua melalui web site rasmi saya.

Sekiranya ada di kalangan para pembaca, para sahabat di luar sana yang barangkali mempunyai sebarang kemusykilan diri berkaitan pengurusan stress, depressi, konflik diri, masalah rumahtangga atau sebagainya anda dialu-alukan untuk MENYERTAI SESI LIVE CHAT SECARA PERCUMA ini pada hari Jumaat ini 13hb Julai 2012 di ruang Fan Page saya ( buat yang belum LIKED tu he he he anda dialu-alukan MENG “LIKED” dahulu semoga mendapat info dan updates terkini daripasa saya) . Ingin DIHIGLIGHTKAN juga di sini ya, segala SOALAN boleh shj di PM kpd pihak admin secara personal bukan di wall untuk tatapan umum, ini bagi memberi RASA SELAMAT, KERAHSIAN dan MEMELIHARA DIGNITY DIRI setiap mereka yang terlibat mengajukan soalan. Walaubagaimanapun bagi yang mereka yang bersikap LEBIH TERBUKA , anda dialu-alukan juga untuk TERUS menghantar soalan dan POST di Wall Fan Page saya nanti, insyaAllah saya akan menjawabnya.

Mudah-mudahan DIMENSI BARU pendekatan interaktif LIVE CHAT yang dibawakan secara PERCUMA sebagai jariah bulanan saya , insyaAllah dapat membantu mereka di luar sana untuk terus bangkit, sembuh dan YAKIN untuk meneruskan kehidupan dan menikmati BAHAGIA. Rabbi Yasir Wala Tuas’sir Rabbi Tammin Bil Khair!

InsyaAllah kita jumpa nanti Jumaat ini secara interaktif di ~ http://www.facebook.com/AnizAnwarKlinikSukses

Tarikh : 13hb Julai 2012
Masa : 8.45 pm – 10.30pm

Sehingga bertemu lagi!

Salam Inspirasi….

Facebook comments:

comments

3 Comments

 1. suhaili

  Assalam puan mcm mana yer saya nk jumpa puan.

  Saya tinggal di nilai, dan saya nk buat sesi bersemuka dgn puan utk bantu masalah saya.

 2. Salam Puan,

  Berikut adalah langkah untuk mendapatkan perkhidmatan:

  1. Lengkapkan borang – boleh download di sini https://www.dropbox.com/s/79nt6yeuleg1zhf/InventoriProfail%20KlinikSukses%202013.docx

  Pilihan Perkhidmatan :
  i) Sesi Kaunseling Secara Online : RM100 (1 jam 30 min)
  ii) Sesi Kaunseling Individu Secara bersemuka : RM120 (1 jam 30 min)
  iii) Sesi Kaunseling Perkahwinan Berpasangan : RM180 ( 2 jam )

  atau

  iv) Life Coaching Klinik Sukses Individu : RM350 (10.30pg – 3.30ptg)

  2. Buat pembayaran jumlah sewajarnya ke akaun Maybank NORANIZA BINTI ANWAR 1622 1833 7759 (sila rujuk borang utk jenis perkhidmatan)

  PS.: Sila masukkan email nurqudrah786@gmail.com jika pembayaran dilakukan melalui online transfer

  3. Sila emailkan inventori yang telah lengkap bersama bukti pembayaran (jika pembayaran dilakukan melalui ATM) ke email nurqudrah786@gmail.com

  4. Nantikan email pengesahan penerimaan dan tarikh temujanji. Sekiranya tiada maklumbalas yang diterima dalam masa 48 jam, sila sms kan nama dan jumlah RM yang telah dibank in.

  Terima kasih.

 3. Norafidah Binti Palas

  bantu lah saya…

Leave a Reply