lc

Rahsia Transformasi Diri Bersama “Life Coaching Inspire Change”

Alhamdulillah bertemu lagi , dah lama saya tidak berkesempatan untuk menulis tapi hari ini curi masa sedikit untuk saya kongsikan khabar gembira buat  yang mungkin ternanti-nanti kemunculan Grup Life Coaching. (Nampak naw sibuk Puan Kaunselorkan…tak sempat nak share ilmu coaching toksah kata anak murid Puan Life Coach @cikgunie pun dah rindu sangat nak sharing)

In sha Allah Grup  Life Coaching yang dinanti-nanti akan membawakan KONSEP UNIK suasana pembelajaran yang santai, eksklusif dan menarik bersama Hjh Aniz Hj Anwar. Ia bakal mengupas RESEPI penting untuk menjemput keharmonian, kasih sayang, kebahagian dan kejayaan juga keberkahan hidup di dalam perjalanan ini In sha Allah.

Pengisian MODULE termasuklah :

i) Menerokai RAHSIA bagaimana PERSONALITI DIRI terbentuk?

ii) Meneroka pengaruh gaya asuhan dan role model dalam membentuk personaliti individu.

iii) Rahsia & Keajaiban Time Line Theraphy dalam mengenalpasti “fixation” @ halangan kejayaan dan kebahagian dalam kehidupan. Di samping “tool” utama untuk menjemput keharmonian diri dan IMPIAN masa hadapan In sha Allah.

iv) Tips dan teknik terapeutik menangani stress dan memahami bagaimana pengaruh dalaman diri serta luaran menyumbang kepada stress dalam kehidupan serta BAGAIMANA untuk mengatasinya dengan lebih harmoni.

v) Memahami perjalanan fasa krisis sehinggalah BAGAIMANA Mengenalpasti Tahap Kesembuhan Diri apabila berhadapan dengan ujian/konflik.

vi) Perkongsian tips dan TEKNIK yang terbukti terapeutik secara empirikal sains serta kerangka yang disusun lebih terperinci dan sistematik dalam membantu transformasi individu.

vii) Rahsia Menjemput IMPIAN Yang Makbul yang dikupas dari aspek Sains Minda dan Islam. #mustlearn sebab SANGAT PENTING kena tahu teknik yang tepat untuk berdoa dan menjayakan impian yang melibatkan titik keseimbangan otak kanan dan otak kiri serta manifestasi KONTRAK DIRI yang perlu difahami dengan jelas.
#doaituSENJATAmukmin maka kalau manual cara nak guna pun kita blurrr….tak tahu agak agak ko hidup macam mana ??? #janganbimbangrahmatAllahkanluas dengan jalan ilmu ada jawapannya.  Ya ! Benar tidak dinafikan inilah juga menjadi sebahagian PUNCA hidup cenderung jadi tidak keruan sebab tak tahu untuk memanfaat “anugerah Tuhan senjata DOA” yang kita ada…

ix) Matlamat di penghujung program semoga kefahaman yang diperolehi dapat membantu individu @ peserta  untuk menjemput rasa hadir, yakin dan percaya dengan IMPIAN DIRI bahawa tiada suatu pun yang mustahil untuk dicapai. #LOA

x) Bukan itu sahaja , pengisian yang dibawakan juga bakal memberi impak dari sudut peserta BAGAIMANA untuk menjayakan sebuah kehidupan berkeluarga dan perkahwinan yang ohsem In sha Allah. Memahami susur galur betapa penting institusi perkahwinan dalam menjayakan pembentukan peribada insan yang hebat.

xi) Dan pastinya jauh lebih besar dari itu MENERBITKAN rasa keagungan , kebergantungan dan keyakinan hamba pada Ilahi selaku Pemilik Agung SegalaNya. Tanpa pertolongan dan keizinan dariNya pastinya segala usaha dan impian akan mudah terundang terasa lelah,  putus asa dan kecewa. Lantas jika tidak diatasi dengan harmoni menjadi “mandrem” yang berulangan memerangkap diri.

Dan pelbagai lagi SURPRISE serta BONUS Menarik yang bakal menanti peserta ; antaranya 1. Ebook EFT dalam versi Bahasa Melayu, 2. Tips  Amalan Untuk Menjemput Rezeki dan Keberuntungan Hidup 3. Module 5 Language Of Love (hadiah paling sweet In sha Allah untuk pasangan yang berkahwin to stay sweet till Jannah dari saya ) , 4. Module Life Coaching
5. TEKNIK Menguruskan Was-was Kehidupan dengan Istiharah berpandukan Al Qur’an 6. Rahsia Sayap Impian juga tidak lupa yang selalu dinantikan…7. Menu yang selalu menjadi ingatan bila bertandang menuntut ilmu bersama saya hidangan Nasi Arab Special dari Dapur Hjh Aniz #yummylicious pastinya In sha Allah

xii)Semuanya sebagai tanda penghargaan juga terima kasih saya meraikan tetamu dan peserta  yang hadir meneroka ilmu bersama saya. Di akhir akhir matlamat perjalanan ini kita sama-sama ingin lebih bahagia dan bertemu kembali di syurga Allah di akhirat nanti, In sha Allah.

Mudah-mudahan dengan garapan integrasi keindahan Islam dan dunia psikologi dalam memahami perkembangan dan pembangunan insan yang dirangkum indah bersama Module Life Coaching ini mampu menjadi asbab untuk kita sama saling merubah diri menjadi hamba Allah yang lebih baik, taat , bahagia dan lebih bersyukur…Aamiin In sha Allah!

Semoga  mereka yang terpilih menghadiri program ini nanti dapat memanfaatkan ilmu yang dipelajari sebaik mungkin khususnya dalam melakar impian perjalanan dunia dan akhirat yang lebih bahagia dan diredhai In sha Allah.

——————————————————
Grup Life Coaching Klinik Sukses
——————————————————

Tarikh : 12hb November 2016 (Sabtu)
Masa  : 9.30pagi – 5.30petang
Lokasi : Seksyen 7, Shah Alam

* Diskaun Istimewa Utk Peserta Re-sit juga mereka yang hadir berpasangan.

? REBUTLAH PROMOSI TERHAD Ini…kerana di luar waktu promosi kos untuk Personal Life Coaching sahaja RM399 manakala Marriage Coaching Meneroka “The Secret 5 Language Of Love ” pula RM300 tapi sempena Grup Coaching yang julung kali diadakan ini semua ini adalah dengan Yuran yang sangat minima saya hadiahkan hanya RM150 untuk penyertaan Individu manakala penyertaan Berpasangan pula hanya RM250 sahaja!! ? #thecheapestrateintown In sha Allah NAMUN tak terbanding dengan “nilai berharga” yang akan ditemukan di dalam perkongsian ini.

Untuk PENDAFTARAN bolehlah membuat bayaran terus ke :

================================
Maybank A/C : 162218337759 (Noraniza Binti Anwar)

Penyertaan Individu : RM150
Penyertaan Berpasangan : RM250
Penyertaan Re-Sit : RM50

Setelah bayaran dibuat sila whatsappkan BUKTI beserta detail peserta yang hadir iaitu 1. Nama Penuh 2. Alamat 3. Email dan 4.HP ke 012.391.5362
================================

Terima kasih atas kerjasama dan perhatian yang diberikan. Sehingga bertemu…

#lifecoachingINSPIREchange

Salam Inspirasi ;
Hjh Aniz Hj Anwar
www.anizanwar.com
0123915362

Facebook comments:

comments

better-not-bitter
great-success

Leave a Reply