images weight

RAHSIA MINDA, EFT, C.A.N.T.I.K & HADIAH PERCUMA!

As Salam para sahabat yg dikasihi Allah…

Apa khabar ? Alhamdulillah walaupun terhambat dengan kesibukan yang makin hari makin happening namun komitmen dan JANJI saya pada  tetap ditunaikan…

Ujian Allah dalam kehidupan banyak membuatkan saya LEBIH BERSYUKUR dan MENGHARGAI setiap detik perjalanan yang dilalui apatah selepas serangan Denggi tempoh hari…impak yg “boleh tahan mujur baik tak dijemput pulang” membuatkan setiap perkara yang dilakukan selepas ini bukan lagi main-main…semuanya usaha “menyiapkan diri” membawa bekal ke kampung akhirat dengan lebih sempurna lagi, insyaallah. Lantaran itu juga saya sangat TERPANGGIL untuk berkongsi dengan lebih lanjut khususnya buat YANG MENCARI, mempunyai IMPIAN dan CITA-CITA untuk memperbaiki diri, membina kesejahteraan bukan hanya berlegar pada diri sendiri tetapi KITA panjang dan DUPLIKASI khabar gembira ini khususnya dari sudut KESEJAHTERAAN DIRI & KESIHATAN.
Pelbagai rencam yang hadir membuatkan HATI dan MINDA berputik JUJUR…untuk mengecapi harus SEJAHTERA bukan sahaja sudut psikologinya semata-mata tetapi KESIHATAN, KEWANGAN, hubugan yang harmoni dan kasih sayang dan saling berbagi dan membantu – itulah aspirasi yang saya NIKMATI dan LEBIH KOMITED kini dibawakan untuk semua. DUIT BERKEPUKKKK kalau hati tidak tenang, membina permusuhan dalam diri sendiri dan orang lain lambat laun – akan memudaratkan diri dan menjejaskan kesihatan. Haa…inilah juga RAHSIA AWET MUDA…kena ada “beautiful heart” omputih cakap, rasa kasih , suka menolong, tidak sombong, ego dan keras hati…he he he jangannnn dibawa penyakit hati yaa takut-takut Allah turunkan ujian nak “MELUNAKKAN” hati yang kerasss…berat nanti!!! Sebelum DIINGATKAN Allah pantaslaa perbaiki hati dan bersihkan demi memburu sebuah keredhaan Allah…
Berbalik ceeta NAK SIHAT, SEJAHTERA, BAHAGIA, AWET MUDA – tak lengkap rasanya ilmu yang saya sampaikan hanya terbatas disini. Haa ini ada KHABAR GEMBIRA untuk A.N.D.A di luar sana, khususnya yang dah mencuba pelbagai produk, jenama tapi kenapa ya tak kuncup-kuncup…dan tak kurus-kurus juga! Apa KAITANNYA dengan MINDA??? Kenapa masih GAGAL…konflik, sedih, marah, kesal terjebak dengan peperangan diri…which is dalam term psikologi diistilahkan ” obsesive compulsive disorder eating”…most of the TIME – “saya ini tidak lapar sebenarnya tapi MARI-MARI MAKAN…MARI MAKAN” asyik nor melambai-lambai…payah benorrrr nak menepisnya…dan akhirnya…KECUNDANG…Target kg ke mana?…Slim ke laut…he he he…tak mengapa kawan-kawan jangan bersedih! Janji saya, saya KOTAKAN ilmu, kepakaran sudut MOTIVASI DALAMAN, pengalamannie haaa dah berapa kali kembang kuncupnie sama-sama kita kongsikan takdelaa payah mana kalau kita JELAS dan FAHAM…dan yang penting kena AMALKAN…
Serta F.O.K.U.S – hee ini yang mencabar ya…C.O.B.A.A.N!
Anda  ingin TAHU Rahsianya??? Temui saya Pn Aniz Hj Anwar di :

Majlis Hitea “The Secret Bliss, EFT, Mind Power & C.A.N.T.I.K”
Tarikh : 9hb April 2011
Masa : 2.00 pm – 6.30pm
Lokasi : Bilik Seminar, Charisma Beauty, Seksyen 18, Shah Alam.
Bayaran : Hanya RM70

Maybank A/C : 162218337759 – Noraniza Anwar , sila buat pembayaran ke akaun yg tertera dan emailkan BUKTI TRANSAKSI  sertakan BUTIRAN PERIBADI ke nurqudrah786@gmail.com
1) Nama Penuh
2) IC
3) Alamat
4)HP
5) Berat Terkini dan TARGET beserta TARIKH Yg Adil Utk Mencapai Berat Impian. (Kalau nak cepat please let me know cth ada Majlis Pertunangan, Perkahwinan, Re-union dsbgnya)
6) Pengalaman Menjalani Program Pelangsingan : Ya @ Tidak – sekiranya sila nyatakan dan
7)  Lagik CUN – sekiranya dpt disertakan sedikit profail penyakit sekiranya ada cth darah tinggi, migren, sinus, kencing manis, batu karang, gout, endometrosis, PCOS,  masalah hormon, ekczema dsbgnya)


Jangan Lepaskan RM70 Yg SANGAT BERNILAI!!!
Dengan PELBAGAI HADIAH EKSKLUSIF dan MENARIK menanti A.N.D.A  antaranya
1) Digital Produk Percuma Berkaitan Kesejahteraan “Handbook EFT Eksklusif Pertama Di Dalam Bahasa Malaysia” – bagaimana Terapi EFT ini boleh membantu sebenarnya menjayakan MISI LANGSING yang diidamkan khususnya dalam membina ” FOCUS & ENDURANCE @ Ketahanan Menangkis Cobaan @ Godaan Nafsu M.A.K.A.N”
2)Ebook Kod Rahsia Slim Holistik - Rahsia Minda & Menyuntik Motivasi Dalaman dalam Menjayakan Misi Langsing ,
3) Keahlian C.A.N.T.I.K PERCUMA…Ya diulangi PERCUMA (tertakluk kpd terma & syarat) serta
4) Sampel produk PERCUMA BERNILAI RM30

Khidmat Konsultasi Profesional ~ PERCUMA Secara LIVE CHAT!!!
Ahaa …bukan itu shj kawan-kawan sebagai BUKTI KOMITMEN saya ingin MEMBANTU A.N.D.A menjayakan MISI LANGSING & SEJAHTERA ~ Sesi Refleksi Secara LIVE CHAT akan diadakan secara EKSKLUSIF ala-ala Kaunseling Kelompok…hu hu hu haa dengar kaunselingjer ada suspen ek. Inilaa dia sebenarnya displin kaunseling nie SANGAT LUASSSS cuma di Malaysia kurang terdedah masalah berat badan, persoalan keyakinan diri, stress semua ini sebahagian dari intipati displin kaunseling sebenarnya. Tapi bersama saya, insyaallah LEBIH UNIK, MENARIK & ISTIMEWA pengetahuan produk dibawakan bersama barulaa LENGKAP Pengisian dan bantuan yang diberikan kalau tidak rasanya macam “cikgu yang kedekut ILMU sahaja tak nak tengok anak muridnya MAJU, GROWTH dan BELAJAR”…Sudah berjaya  nanti boleh tolong orang lain pula! Fuhhh! Lagik MABLES dan BERAKAH itu yang nanti insyaallah mampu KECAPI “REVOLUS DIRI YG UNSANGKARABLE” ~ “REZEKI bertambah, ilmu berkembang dan kasih sayang insani terbina!”…Inilah KEINDAHAN UKHWAH andai kita bersih hati melihatnya. Dan ini jugalaa CITA-CITA saya dan “CINTA SAYA” – “MEMBONGKARKAN P.O.T.E.N.S.I A.N.D.A!!! Yaa…anda miliki potensi sebenarnya untuk menikmati hidup. Bersama saya, insyaallah potensi yang terpendam, terendam, termendak…tenggelam … insyaallah mampu kita BANGKITKAN dan kita SERLAHKAN bersama-sama!

,
(Untuk itu hanya yang KOMITED dan BERSEDIA UNTUK DIBANTU, ANDA “SAYANG DIRI ANDA” Ingin Bahagia, Ingin SIHAT, Ingin SEJAHTERA , Ingin Mengecapi Berat Idaman – kedatangan ANDA sangat-sangat dialukan di dalam program ini)
BIMBINGAN,PERKONGSIAN, REFLEKSI BANTUAN dan JEMPUTAN KE KLINIK KONSULTASI Pn Aniz SECARA ONLINE & BERKALA di Grup Facebook  “HANYA” akan ditawarkan kepada MEREKA yang MENYERTAI PROGRAM HITEA INI SAHAJA agar pokok perbincangan , pantauan juga bimbingan yang dibawakan di dalam PROGRAM SUSULAN LIVE CHAT nanti difahami oleh participan yang terlibat.


Ahaa…jangan lupatu 9hb April 2011 kawan-kawan! Jom sama-sama KITA TEROKAI EVOLUSI…KITA TEMUI POTENSI dan KITA JELAJAHI REVOLUSI!!!

Dan secara JUJUR, saya juga tidak sabar sebenarnya…SANGAT TERUJA untuk melihat dan MENDENGAR khabar gembira KEJAYAAN EVOLUSI A.N.D.A dengan ilmu dan perkongsian yang dibawakan di dalam program ini nanti!!!Semoga Allah memberkati PERTEMUAN kita nanti!!


“Where there is A WILL…There is A WAY”…di mana ada jalan disitu ada HIGHWAY” – haa kita nak guna HIGHWAYlaaanie kasikkkk pantas, lancar gitu MISI SLIM, AWET MUDA, BAHAGIA & SEJAHTERA kawan-kawan! :)

Jumpa nanti tau!
P/S : Untuk info lanjut sila hubungi 012-3915362 waktu pejabat 9.30pg – 5.30ptg.

Hingga BERTEMU NANTI…SELAMAT MENIKMATI KEINDAHAN PRA KEINDAHAN ~ “HITEA THE SECRET BLISS, EFT, MIND POWER & C.A.N.T.I.K!!!

Salam “Bliss”, Slim  & Awet Muda @ C.A.N.T.I.K!

Facebook comments:

comments

maslow
tradein-rxwater

1 Comment

  1. Shidah@sha

    Saya nak join Majlis Hitea boleh Ke?

Leave a Reply