Rahsia EFT, Energi dan Penyembuhan Diri

Bismillah…

Penyakit Sebagai Penebus Dosa
Hampir 2 minggu saya tidak menarikan jari jemari untuk perkongsian di anizanwar.com lantaran kesihatan yang sedikit terganggu tempias musim buah-buahan dan perubahan cuaca serta virus yang melanda. Sungguh benar penyakit itu sebagai PENEBUS DOSA ; alhamdulillah syukur ya amat membersihkan noda-noda sebelum penukaran buku catatan amal baru sempena Nifsu Syaaban baru-baru ini.

Self Healing Sistem

Menyebut tentang kesihatan dan proses penyembuhan diri ; sebenarnya di dalam tubuh kita sememangnya telah dipakejkan Allah swt memiliki KELEBIHAN untuk merawat dan menyembuh diri sendiri NAMUN sayang sekali ramai yang tidak menyedari KELEBIHAN dan KEFUNGSIAN DALAMAN DIRI YANG SANGAT MENAKJUBKAN INI. Salah satu teknik yang termudah dan PERCUMA adalah Emotional Freedom Technique. Kaedah penyembuhan diri yang menggabungjalinkan ASPEK PERUBATAN CHINESE AKUPUNTUR YG SALING BERKAIT DENGAN ALIRAN ENERGI TUBUH MANUSIA ; PSIKOLOGI yang mana bukan sekadar merawat “surface” sahaja tetapi PENGARUH EMOSI yang hadir akibat ketidakselesaan tubuh dan JUGA KESANNYA TERHADAP KONDISI dan BIOLOGI TUBUH MANUSIA ; yang mana secara tidak langsung MENEKANKAN aspek emosi, minda , fizikal dan unik lagi dengan pendekatan Klinik Sukses menerapkan unsur spritual kebergantungan kepada Allah pemilik, penguasa dan PENYEMBUH AGUNG memberi izin nikmat kesihatan mampu dinikmati kembali. Jika perubatan moden hanya bersifat superficial merawat elemen fizikal yang hadir  semata-mata NAMUN kelebihan EFT ini merawat jauh LEBIH DALAM hingga ke akarnya ; iaitu punca sesuatu penyakit mahupun gangguan fizikal itu hadir. Kabolarasi perubatan moden dan juga penyembuhan diri dan hubungkait energi jika digabungkan insyaallah TIDAK MUSTAHIL dapat mempercepatkan proses penyembuhan diri, meringankan beban kos perubatan yang terlibat dan yang LEBIH ISTIMEWANYA sangat menakjubkan lebih-lebih lagi terkadang RESULT mampu dinikmati dalam masa yang sangat pantas dalam beberapa kerdipan mata dan MINIT sahaja. TIADA YANG MUSTAHIL DENGAN KUASA YANG AGUNG!!! Ketidakselesaan, kesakitan mahupun gangguan mampu dibereskan dengan baik sekali, insyaallah! (Walaubagaimanapun untuk sebahagian kes ianya memerlukan masa rawatan dan applikasi yang lebih istiqamah dalam usaha menikmati penyembuhan diri yang lebih sempurna dan TOTAL)

Memetik laporan TALK SHOW …

As 17.6 million people watched Oprah’s final

show, guess what a main topic of her final show

was… “It’s all ENERGY!”

Dr. Mehmet Oz, probably the most famous

medical doctor of our time has said, “The Next

Big Frontier in Medicine is Energy Medicine.”

Quantum Physics shows us how we are part

of one continuous energy field that we effect

with our thoughts…literally creating matter out

of light energy.

Nahh! Nampak tak disitu bidang perubatan dan penyembuhan bakal menikmati REVOLUSI dengan perawatan berkaitan energi ini dan sudah pasti salah satu TEKNIK YANG TELAH TERBUKTI mengikut kajian empirikal dan mencetus momentum perubatan alternatif adalah EFT yang dipelopori Gary Craig seorang individu yang memiliki latar belakang dalam bidang kejuruteraan dan masa yang sama menuntut ilmu dalam bidang psikologi iaitu Thought Field Theraphy dan kemudiaannya membuat penambahbaikan menerusi kaedah terapi EFT.

Bagi YANG BERMINAT untuk mendalami penggunaan EFT dan kaedah yang lebih pantas, mudah dan praktikal serta santai ANDA DIALU-ALUKAN untuk menyertai perkongsian ilmu bersama saya di dalam program SANTAI RAMADHAN MINI KLINIK SUKSES :

Tarikh : 6hb Ogos 2011
Jam : 9.30pagi – 1.30tgh
Lokasi : Shah Alam
Bayaran : Hanya RM150 ( Percuma pelbagai HADIAH EKSKLUSIF antaranya  produk digital Ebook EFT Yang PERTAMA Di Dalam Bahasa Malaysia ; Terapi Kesejahteraan Diri Menerusi Penyembuhan Informasi Sains RX 17 ~ Terapi TERKINI dan merupakan SATU-SATUNYA TERAPI KESEJAHTERAAN YANG TERKEHADAPAN dalam kaedah penyembuhan diri di Malaysia  dan tips-tips pemangkin KESEJAHTERAAN DIRI YANG TULEN, insyaallah)

Tempah TEMPAT ANDA sekarang!!! Cepat-cepat…

Boleh membuat pembayaran lengkap ke Maybank A/C : 162218337759 (noraniza anwar) dan emailkan BUKTI TRANSAKSI bersama maklumat nama penuh, ic, alamat dan hp.

Insyaallah “TEROKAI RAHSIA…TEMUI KEINDAHAN…JELAJAHI REVOLUSI” bersama Santai Ramadhan Mini Klinik Sukses!!!

~Mengubah sendu jadi ceria…
~Mengubah derita jadi bahagia…
~Mengubah duka jadi ketawa…
~Mengubah sakit jadi sejahtera…
~Mengubah buntu jadi solusi…
~Mengubah impian menjadi R.E.A.L.I.T.I tak kira kesembuhan diri sudut fizikal symptom berupa penyakit ; beban emosi, tekanan, pendaman mahupun kekangan dari sudut kejernihan fikiran, kelapangan dada yang bahagia dan syukur,  keyakinan, kewangan, hubungan cinta, perkahwinan, perniagaan, kerjaya mahupun kesejahteraan diri ANDA sangat dialu-alukan untuk turut HADIR menikmati KEHEBATAN dan KESAKSIAN AGUNG ALLAH dalam penerokaan EFT Magic, insyaallah! Tiada yang mustahil dengan izin dariNYA…semudah, sepantas dan sesempoi ABC…123…insyaallah!

Itu ASPIRASI saya memudahkan yang sukar, meringankan yang berat…

Jumpa nanti dalam eksplorasi INDAH Santai Ramadhan Mini Klinik Sukses! (Utk pengetahuan Mini Klinik Sukses dgn kos yang menjimatkan ini hanya RM150 berbanding RM280 di waktu lain ianya BELUM PERNAH ditawarkan maka USAH LEPASKAN PELUANG KEEMASAN ini…lebih nilai untuk wang anda, insyaallah! 🙂 )

Salam Harmoni…Salam Kasih Sayang…Salam Penyembuhan!

Facebook comments:

comments

Leave a Reply