KS ohsem 1

PENDAFTARAN LIFE COACHING KINI DIBUKA

 

** KLINIK SUKSES GERBANG OHSEM MENJEMPUT IMPIAN ANDA**
=========================================

Dalam meniti kehidupan pelbagai rencam, cabaran dan ujian yang kita tempuhi, betul tak? Dan ada ketikanya juga kita tiada pilihan melainkan untuk meneruskan sahaja perjalanan walau di hati MASIH menebal dihambat perasaan sedih, hampa, kecewa, terkilan, marah, sakit hati dan pelbagai lagi…hu hu hu macam mana NAK HANDLE nie??? 

Tidak kurang juga kadang rasa INGIN MENGALAH dan keletihan yang teramat apabila asyik-asyik berhadapan dengan masalah dan isu yang sama bergaduh suami isteri, tidak bersefahaman, isu kepercayaan, komunikasi, putus cinta, kewangan, takut, tidak yakin dan tidak berani untuk melakukan PERUBAHAN dan BERTINDAK sedangkan tipulah jika dikatakan empunya diri tidak punya IMPIAN dan CITA-CITA seperti insan lain untuk lebih bahagia, lebih berjaya, menikmati kehidupan suami isteri yang harmoni, berjaya dalam kerjaya, perniagaan, menikmati kebebasan kewangan dan pelbagai lagi.

>> Adakah ANDA sedang mencari SOLUSI ???<<
===============================

Rumahtangga yang dibina atas dasar cinta semakin hilang dan pudar serinya ; kerap berlaku pertelingkahan, salah faham, tidak harmoni dan kurang kasih sayang dan kemanjaan dalam perkahwinan.

Tahap kesihatan semakin menurun mudah merasa letih, tidak bersemangat, lesu tidak bermaya, hilang fokus, produktiviti kerja merosot selalu sakit yang berpanjangan seperti sinus, astma, migrane, period tidak teratur, sukar tidur malam, gemar menyendiri serta sering mengelakkan diri daripada khalayak ramai.

Tiada keyakinan diri, mudah mengalah dan tidak berani membuat keputusan dan BERTINDAK untuk kebaikan, kebahagian dan kecemerlangan diri di mana diri CENDERUNG untuk menyediakan pelbagai alasan untuk merealisasikan IMPIAN DIRI…hu hu hu kesannya jadilah PEMERHATI TERBAEKKK sahaja melihat insan lain menguntum SYUKUR & SENYUMAN menikmati perjuangan dan pengorbanan yang diberikan diri sendiri pula GIGIT JARI!

Putus cinta dan sukar untuk bertemu jodoh walaupun pelbagai ikhtiar dilakukan mandi bunga, mandi tak bunga he he he…tak juga jodohnya mari…kenapa ya?

Terhimpit dengan kemelut beban kewangan yang tidak berkesudahan…Ayaya! Apa lagi nak invest buat businessnie makan gaji tak cukup petrol naik, ayam naik, harga rumah naik…bila tahun mahu kaya macamnie???

Ahaa! Sekiranya PERSOALAN-PERSOALAN ini berlegar dalam fikiran A.N.D.A …Temui JAWAPAN dan SOLUSINYA bersama saya dalam Life Coaching Klinik Sukses. Bagaimana RAHSIA MUDAH menjemput bahagia, sejahtera, kekayaan, ketenangan dan kejayaan dalam kehidupan menerusi kupasan :

1. Pengaruh Gaya Asuhan, Personaliti dan Pola Kehidupan ~ sangat penting ini mengikut pengalaman indoktrin memori silam ada hubungan yang SIGNIFIKAN dengan apa yang dilalui dan dinikmati hari ini perlu ada FORMULA untuk mengharmonikan diri dan menjemput kejayaan mahupun kebahagian.

2. Pengendalian Stress & Pengurusan Transformasi Kehidupan

3. Spiritual Emotional Freedom Techinique ~ satu pendekatan pantas, praktikal dan MUDAH untuk menyingkirkan energi-energi negatif yang boleh merencatkan kelancaran realiti indah kehidupan.

4. Ilmu Mengendalikan Was-was Kehidupan dan MEMBUAT PILIHAN dengan TEKNIK ISTIHARAH menggunakan Al Qur’an

5. Skrip OHSEM untuk menjemput kehangatan dan kebahagian dalam rumahtangga. Yangni memang SUPER OHSEM ! Allahu Akbar…ilmu ini saya perolehi ketika menunaikan fardhu haji…Masha Allah alhamdulillah ramai pasangan yang telah ‘menikmati’ keajaiaban skrip ohsem ini . Tak mahu cerita banyak yang pastinya he he he In shaa Allah mampu membuatkan SENYUMAN Tuan Suami/Puan Isteri lebar sampai ke telinga dan terhibur bahagia!

6. Memangkin MAGNET DIRI dengan kunci doa yang makbul menerusi kupasan dari sudut sains dan Al Qur’an.

7. Rahsia Menjemput Rezeki Di Tikar Sejadah

8. Rahsia Alam dan Tahu-tahu Harapan Terwujud

 

** BONUS ISTIMEWA **

==================

 Tiket / Amalan Mudah Untuk Dijemput Menjadi Tetamu Allah Mempercepatkan Umrah/Haji In Shaa Allah.

 Perkongsian terapi diri berasaskan alam semulajadi serta Sunnah In Shaa Allah untuk membantu kesihatan , keharmonian diri juga kecergasan dalam diri menjayakan IMPIAN. Semua ini BAKAL TERJAWAB dalam Module Eksklusif Life Coaching Klinik Sukses!

>>>BAGAIMANA UNTUK MENDAFTAR???<<
============================
Life Coaching Klinik Sukses
Tarikh : 6hb Oktober 2013
Masa : 10.00 pagi – 6.00ptg
Lokasi : Seksyen 7 , Shah Alam

**Untuk MENDAFTAR**

——> sila SMS “KS OHSEM” ke 012 3915362 untuk PROMOSI HEBAT EARLY BIRD 10 orang pertama yang layak! Jangan ketinggalan …In shaa Allah lebih pantas anda temui RAHSIA ini lebih pantas anda mampu MENJEMPUT TRANSFORMASI IMPIAN!
Rabbi Yasir Wala Tuas’sir Rabbi Tammim Bil Khayr…

*** Perlu ditegaskan disini sebagai peserta yang hadir ke majlis ilmu ini anda BERHAK untuk tidak berkongsi secara terbuka berkaitan isu ataupun konflik yang sedang dihadapi. Ianya bertujuan untuk memberi ruang yang selamat, selesa dan ENJOY untuk para peserta yang hadir ke program saya. Walau bagaimanapun ianya masih terpulang kepada KETERBUKAAN diri masing-masing mudah-mudahan didoakan semoga setiap perkongsian ilmu dan pengalaman nanti diberkahi Allah swt…Aamiin Ya Rabbal Alamin!

 

 

 

Facebook comments:

comments

Redha
No Remote

Leave a Reply