Mengapa tidak bahagia?

Bismillah…

Salam Harmoni buat para sahabat dan pengunjung AnizAnwar.Com..Terima kasih kerana terus SETIA dengan perkongsian yang dibawakan. Hari ini kita akan menyentuh sedikit tentang isu yang sering berlaku di dalam persekitaran kita…khususnya dalam suasanan SARAT diuji dengan BEBAN RASA atau LEBIH TEPAT lagi ketika di dalam FASA KRISIS. Apa yang BERLAKU di dalam FASA KRISIS ini lazimnya amat sulit dirasakan…semua yang dipandang tidak cantik di pandangan mata apatah lagi YANG DIRASA dalam lubuk hati. Antara emosi yang sering BERMAIN adalah perasaan kesal, benci, GERAM, marah, kecewa, sedih, terkilan dan buntu. Pelbagai USAHA yang diberikan tetapi masih tidak berhasil…DUNIA dirasakan TIDAK ADIL…Mengapa ya???

Mengapa LAGIK KUAT KEINGINAN UNTUK MERASA TIDAK SAKIT, TIDAK KECEWA, TIDAK SEDIH semakin BERAT juga beban rasa yang ditanggung???Mungkin ini antara persoalan yang BERLEGAR di dalam benak fikiran para sahabat yang diuji. Malah kalau diikutkan juga pada saat-saat kritikal bukan TIDAK BERDOA…DAH BERDOA malah TAK BERHENTI BERDOA…dan ada pula menjawab macam-macam yang saya doakan tapi???Tapiiii…ENERGY KEBANGKITAN ataupun ENERGY UTK SEMBUH ITU SEAKAN SANGAT LEMAH…kalaupun timbul kekuatan tetapi tidak mantap dan tidak stabil.

Mahukah ANDA saya bawakan KHABAR GEMBIRA RAHSIA TRANSFORMASI dan REVOLUSI HEBAT YANG LUAR BIASA???

InsyaAllah temui perbincangan MENGAPA TIDAK BAHAGIA ini di WALL PAGE saya Aniz Hj Anwar dalam SESI LIVE CHAT SELAMA 1 JAM mulai 9mlm ini 26hb November 2010. Bagi yang mungkin rasa segan ataupun malu untuk bertanya ANDA boleh shj PM terus di inbox saya petangnie dan NANTIKAN SHARING JAWAPANNYA secara general di dalam Live Chat malam ini. InsyaAllah IDENTITI & KERAHSIAAN adalah terpelihara. Bagi yang memiliki KETERBUKAAN yang tinggi di dalam perkongsia dialu-alukan menyertai perkongsian malam ini. Persoalan DIBUKA berkaitan kaunseling tidak kira sama ada melibatkan kaunseling perkahwinan, putus cinta, perpisahan, kematian, masalah kewangan,Pengurusan Stress, Depressi,  SELF ESTEEM & MOTIVASI, kerjaya dan sebagainya.

Jumpa malam nanti dalam PERTEMUAN RAHMAT LIVE CHAT di  Page @ Aniz Hj Anwar JAM 9 malam nanti!

Salam Ukhwah!

Pn Aniz Hj Anwar

Facebook comments:

comments

Leave a Reply