Permudahkan Ya Allah

Life Coaching Klinik Sukses Kini Kembali! Daftar awal dan nikmati REBET RM100…

Alhamdulillah…

Bertemu lagi kali ini. Sebagaimana yang dijanjikan insyaAllah Life Coaching Klinik Sukses bakal berkongsi sebahagian lagi RESEPI Pengendalian Kehidupan. Kupasan MODULE TERKINI kali ini akan turut mengupas topik-topik hangat dan favourite di kalangan masyarakat kita antaranya :

Rahsia Kesejahteraan dan Gemilang Diri
7 Kunci Kesejahteraan Insan
7 Langkah Mengundang Sejahtera
Rahsia Garisan Hidup @ Life Time Therapy
Gaya Asuhan , Cerapan Minda Membentuk Personaliti dan Pola Kehidupan
Emotional Freedom Technique
Kod Rahsia Mengundang & Mempercepatkan REZEKI
Rahsia Forecasting @ Unjuran Masa Depan Dengan Sains Minda & Seni Berdoa dan pastinya TIDAK LUPA BONUS & TIPS-TIPS ISTIMEWA TERAPI DIRI yang sangat mudah dan praktikal untuk semua…
Bukan itu sahaja ya sebagai PESERTA Life Coaching Klinik Sukses anda juga layak mendapat Ebook PERCUMA daripada saya antaranya Handbook EFT Eksklusif Pertama di dalam Bahasa Malaysia, Rahsia Aura, Stress & Personaliti serta pelbagai lagi goodie bag dan hadiah menarik yang menanti anda!
InsyaAllah hanya YANG TERBAIK kami berikan untuk para sahabat yang mempercayai dan menyokong JIHAD KHABAR BAHAGIA yang kami bawakan! Bagi YANG BERMINAT cepat-cepat daftarkan diri anda dan NIKMATI REBET ISTIMEWA  sebanyak RM100 untuk pendaftaran sebelum 17hb June 2012. Bayaran berjumlah RM180 (sebelum 17hb June 2012  ini ) boleh dikemukan kepada :
Maybank A/C : 162218337759 (noraniza anwar)
Setelah pembayaran dilakukan sila emailkan  NAMA PENUH, ALAMAT, IC dan HP juga BUKTI TRANSAKSI ke nurqudrah786@gmail.com
InsyaAllah semoga kita dipertemukan nanti! Tak sabar rasanya untuk berkongsi …Semoga Allah mengirimkan HADIAH danYasirPERJALANAN yang AWESOME dan hebat untuk kita semua! Rabbi yassir wala tu ‘assir, rabbi tammim bil khoir!
Bongkar RAHSIA…Temui KEAJAIBAN…Telusuri KEINDAHAN di dalam Life Coaching Klinik Sukses bersama saya :
Tarikh : 23hb June 2012
Masa : 9.30pg – 5.30ptg
Lokasi : Shah Alam
Sehingga bertemu lagi!
Salam Inspirasi!

Facebook comments:

comments

KPKT
Makkah Mukarammah

Leave a Reply