bonus1 cover

Jom Slim Holistik!

Bismillah…

Salam Rahmat buat Anda yg dikasihi Allah. Pastinya selepas sibuk dgn aktivi makan pada bulan raya yg lalu KEBAJIKAN DIRI jangan dilupa terutamanya NIKMAT TUBUH dan KESIHATAN suatu amanah daripada Ilahi.

Hee kalau dah meragam payahhh nak carik spare parts cik abang, akak-akak, makcik dan pakcik yang dikasihi sekalian. Tambah pula zaman millenium haa penyakit pun sama ADVANCE juga.

Dalam kemeriahan Syawal yg lalu juga, dalam kita berjumpa sanak saudara pasti ada berita sedih dan gembira dikongsikan. Yang pergi takkan kembali, yang seorang kini telah berdua menjejak kaki ke alam perkahwinan, yang berdua kini dah bertiga beranak menikmati kehidupan berkeluarga, yang sihat kini diuji dengan masalah KESIHATAN dan pelbagai lagi kisah suka duka rencam kehidupan yang dibawakan.

Di kesempatan ruang yang ada sama-sama kita hargai masa muda sebelum tua, masa sihat sebelum sakit dan paling penting masa tak berapa debab sebelum lebi DEBAB dgn kemeriahan juadah Aidil Fitri yang ditelan…hu hu hu… Obesiti, masalah berat badan tidak dinafikan mampu menjadi MEDAN MAGNET yang bakal mengundang pusat pengumpulan toksin dan akhirnya penyakit-penyakit kritikal merbahaya seperti jantung, darah tinggi, stroke, kencing manis, inbalance hormon bg wanita dan PALING DIGERUNI hari ini penyakit kanser.

Memadailah dengan stastitik yg ada, mudah-mudahan dgn CELIK AKAL dan INSPIRASI yg dibawakan sama-sama kita ingat-memperingati untuk lebih menghargai amanah Allah yang satu ini iaitu TUBUH KITA. Jadikan MATLAMAT dan MISI MURNI UNTUK MENIKMATI KESEJAHTERAAN TUBUH dan KEHIDUPAN sebagai misi kita, insyaallah mudah-mudahan diperkenankan Allah. Ingin mendapatkan TIPS, PETUA, RAHSIA dan KEMBALI LANGSING SELEPAS MERAIKAN LEBARAN??? Apa tunggu lagi…Semua ini EKSKLUSIF PERCUMA DIBONGKAR DI DALAM EBOOK KOD RAHSIA SLIM HOLISTIK, ingin mendapatkannya…

Jom sertai kami dengan melayari ~ http://rxlite.anizanwar.com –  Teman INSPIRASI LANGSING anda!

Salam inspirasi!

Facebook comments:

comments

10291162
cza0107l

Leave a Reply