1

Inspirasi Maal Hijrah ~ Sinergi Berterusan @ LIVE CHAT

Inspirasi Maal Hijrah & Transformasi ~ New Life Begin…

Bismillah…

Salam Harmoni buat para sahabat yang dikasihi Allah. Semoga titipan ini mampu MERANCAKKAN LAGI SYNERGY MENYAHUT RESOLUSI SEMPENA TAHUN BARU INI…Amin, insyaAllah.

1431H telahpun kita tinggalkan menjadi sebahagian lipatan perjalanan SEJARAH. Hari ini LEMBARAN BARU bermula, saya kira tidak terlewat untuk mengucapkan SALAM MAAL HIJRAH buat para sahabat yang dikasihi Allah. Sememangnya kehidupan, perjalanan dan cabaran takkan pernah terpisah. Dan sesungguhnya di sebalik CABARAN ini jugalah kita mengutip KEMATANGAN & KEDEWASAAN dengan syarat kita memilih untuk menjadi DEWASA yang matang, insyaAllah. Selagi namanya kita HIDUP kita pasti akan diuji yang membezakannya hanyalah isu tetapi PERJUANGAN memerdekakan diri, mengutip HIKMAH memberi MAKNA pada suka duka perjalanan yang ditempuhi tetap sama, diakui sememangnya bukan mudah bukan dan bukan juga sukar…memberi MAKNA PENUH MURNI pada warna-warni pengalaman yang dilewati, betul tak?

Mungkin bagi yang SUDAHPUN melepasi FASA KRISIS @ ZON GELAP mampu menarik nafas kelegaan namun pada yang masih terus bergolak, berjuang…konflik…dilemma saban waktu melingkari diri semoga TIPS INSPIRASI ini membantu perjuangan kalian dalam menyahut PENGHIJRAHAN MURNI lebih-lebih lagi sempena MAAL HIJRAH 1432 ini.

RAHMAT HARI INI…

Subhanallah! Ucap syukur atas RAHMAT ILAHI atas hadiah kerjaya yang dihidangkan saban hari dengan tugasan-tugasan mencabar khususnya dalam MISI MURNI MENGEMBALIKAN SINAR BAHAGIA YANG PUDAR, SEJAHTERA YANG HILANG gara-gara tenggelam dalam konflik dan dilema ujian kehidupan yang hadir. Alhamdulillah pengalaman yang sungguh INDAH dan BERMAKNA sekali buat saya lebih-lebih lagi bila diberitakan dengan khabar-khabar gembira dari para klien mahupun para sahabat. KEPUASAN…KESYUKURAN yang sukarrrr sekali digambarkan! Terima kasih Ya Allah atas perjalanan YANG HEBAT membawa khabar gembira dan KEJAYAAN dalam membantu insan-insan yang memerlukan.

MENGAPA SUKAR MENIKMATI “PENGHIJRAHAN”??

Suatu soalan CEPU EMAS & AMAT FAVOURITE di ajukan khususnya buat individu yang sedang SARAT DIUJI…Jawapannya MUDAH shj :

Harus dimulai dengan KEBENARAN DALAM DIRI UNTUK BERUBAH..tanpa kebenaran diri inilah yang akan membuatkan hati berdolak-dalih, minda akan memberikan PELBAGAI ALASAN untuk menafikan konflik diri mahupun mencari RUANG ESCAPISM melarikan diri daripada masalah yang HADIR.

Masih MENCARI-CARI ~ Penyembuhan & Transformasi Diri Yang Santai, Mudah dan Pantas Untuk Dipelajari???

Dengan rendah hati izinkan saya bawakan PERKHABARAN GEMBIRA ini! Jom check this out!

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1750010631651&oid=136020333087921&comments

Sampai berjumpa lagi…dapatkan TIPS-TIPS dan INSPIRASI KEHIDUPAN PERCUMA dengan mendaftar di http://kliniksukses.anizanwar.com Bukan itu shj NIKMATI BONUS PERCUMA EBOOK RAHSIA AURA, PERSONALITI, STRESS & SIGNAL TUBUH serta MANUAL EFT.

~ Enjoy! Zakat ilmu dari saya…mudah-mudahan bertambah keberkatannya & jangan lupa panjang-panjang KHABAR GEMBIRA INI dengan menyertai Projek 4060. Nak tahu apa itu PROJEK 4060??? Jom layari ~ http://kliniksukses.anizanwar.com/affiliates sama-sama kita NIKMATI KASIH SAYANG ALLAH dengan keindahan ukhwah dan berjemaah ini!

Akhir kata harapan dan doa saya utk semua…

May Allah bless us with beautiful journey ahead…Full of RAHMAT & BERAKAH…further great IMAN, HAPPINESS, HEALTH & WEALTH…dan pastinya tidak lupa semoga Allah mengiring PENGHIJRAHAN MURNI para sahabat yang dikasihi…Ameen..InsyaAllah

P/S : Bagi yang mempunyai persoalan berkaitan kaunseling sama ada pengurusan stress, isu rumahtangga, penceraian, kematian, akademik, masalah kerjaya, beban kewangan, masalah keyakinan diri/motiavasi diri boleh mengajukan soalan dalam SESI LIVE CHAT bersama saya malam ini WALL PAGE ANIZ HJ ANWAR ( http://www.facebook.com/?ref=home#!/AnizAnwarKlinikSukses ), 10hb Disember 2010 (Jam 9mlm – 10 mlm). Jika merasa segan, tak mengapa boleh PM di inbox insyaAllah identiti dirahsiakan nantikan JAWAPAN secara AM di WALL malam nanti.

Sehingga bertemu lagi!

Salam Inspirasi 1432H!

Aniz Hj Anwar
~ http://anizanwar.com

P/S : Dapatkan TIPS, INSPIRASI & HADIAH PERCUMA EBOOK Rahsia Aura, Personaliti & Signal Tubuh serta Manual EFT terus ke mail box dengan menjadi SUBSCRIBER ~ http://kliniksukses.anizanwar.com

Facebook comments:

comments

dowsing rod disember 2010
4539563931_71a1b96798

Leave a Reply