fullset2

INFO QURAN DIGITAL – MY QALAM -YANG ANDA PERLU TAHU

Klik utk hadiahkan Al Quran di bulan Ramadhan
http://tinyurl.com/readmyqalam

1. Kelulusan JAKIM – Produk Quran Digital My Qalam ini lulus JAKIM. 35 panel dari JAKIM telah menilai dan menyemaknya. Anda lihat bukti yang disertakan dalam Quran ini. Bukan calang-calang orang yang menyemaknya!

2. Diluluskan oleh KDN – Ianya diluluskan oleh Kementerian Dalam Negeri (KDN). Lulus di bawah akta percetakan! Surat bertulisan Jawi dari KDN anda boleh dapati dari bahagian akhir naskhah Quran ini. Cop KDN dan juga pelekat Hologram juga adalah bukti ianya lulus dari KDN.

3. Buatan Malaysia – Ianya buatan Malaysia, dari pengilang sah Muslim di Malaysia. Orang Melayu Islam. Pembuatan di Malaysia.

4. Ada charger sendiri – Pen ini menggunakan CHARGER. Cas 4 jam, anda boleh pakai untuk tempoh masa yang panjang juga. Tak perlu bazirkan duit beli bateri lagi seperti model-model sebelum ini yang ada di pasaran.

5. Fungsi Bacaan Word by Word – Ia memiliki fungsi bacaan WORD by WORD yang sangat membantu dalam mempelajari tajwid dan juga sangat sesuai untuk mereka yang baru dalam bacaan Quran. Very friendly!

6. Bacaan Qari masyhur – Terdapat bacaan 8 Qari mashyur yang boleh anda ikuti. Mereka adalah
– Ibrahim Ahmed Mir Mohammadi
– Sheikh Abdul Rahman Al-Sudais
– Sheikh Sa’ad Al-Ghamdi
– Sheikh Mahir Al-Muayqal
– Mishary Al-Rashid Al Afasy
– Abu Bakr Al Shatri
– Sheikh Mohammad Ayub Bin Mohammad Yusuf
– Sheikh Ali Abdul Rahman Al Hothefi

Hanya gunakan pen pada Quran, anda boleh menukar bacaan-bacaan Qari yang anda inginkan.

7. Terjemahan Bahasa Melayu – Memiliki terjemahan dalam Bahasa Melayu. Bukan saja pada Quran, tapi juga terdapat pada buku Doa, Panduan Solat, dan juga pada Kad Index bacaan.

8. Boleh rakam & dengar semula – Hanya gunakan pen pada Quran, anda boleh memilih Qari, terjemahan bahasa, stop and play, dan juga rekod suara. Boleh bandingkan suara bacaan anda yang telah direkod dengan bacaan dari Qari-Qari yang ada. Cara belajar yang baik!

9. Kad index yg mudah dibawa – Anda berada dalam perjalanan? Naik bas? Memandu jauh? Anda juga boleh gunakannya dengan memilih fungsi bacaan secara terus pada Kad Index. Dan sekali sekala, anda boleh dengar MP3.

10. Kabel USB utk memindahkan fail – Anda oleh gunakan kabel USB untuk memindahkan lagu-lagu nasyid kegemaran dalam komputer anda.

11. Waranti Satu Tahun – WARRANTY diberikan pada anda dalam masa setahun. (waranty pada software PEN).

Harga Ramadhan RM290, selepas Ramadhan RM319.

Dapatkan My Qalam anda sekarang!  Klik http://tinyurl.com/readmyqalam untuk tempahan.

Facebook comments:

comments

young boy
God Hands

Leave a Reply