Ilham Murni Seteguk Air Rx 17

Bismillah…

Alhamdulillah tengahari ini diberi kesempatan Ilahi untuk BERKONGSI sebahagian lagi BUKTI RAHMAT dan KASIH SAYANGNYA di dalam perjalanan ini. Berkongsi pengalaman diri tentang Rx 17 semuanya bermula secara tidak sengaja sebenarnya, lewat 4 tahun yang lalu arwah ibu pergi menyahut panggilan Ilahi akibat kanser paru-paru sesuatu kenyataan yang perit untuk kami terima. Secara teori kanser paru-paru hanya menyerang mereka yang mempunyai sejarah mengisap rokok namun berlainan untuk situasi arwah antara faktor yang menyumbang kepada terminal desease ini adalah ~ she’s 2nd hand smoker di kelilingi adik beradik lelaki yang ramai juga arwah datuk yang heavy smoker kesannya berpuluhan tahun kemudian. And of course ada faktor-faktor lain selain gaya hidup khususnya pemakanan , pencemaran dan pendaman rasa rindu dan terkilan atas konflik keluargayang hadir lebih 10 tahun sebelum disahkan sakit ( hidup takkan pernah sepi dari hiburan Allah dan HIKMAHNYA dari pengalaman ini banyak sekali PENGAJARAN yang saya perolehi)

Dan HARI ini berbekal INSPIRASI KEMURNIAAN HATI Bonda yang sering menjadi pendamping setia abah melaksana jariah fardhu kifayah perawatan Islam lebih 30 tahun …rasa berbagi untuk membantu sesama insan saya teruskan. SANGAT BAHAGIA rasanya jika dapat membantu insan lain khususnya mereka yang memerlukan mudah-mudahan arwah ibu juga menikmati tali arus pahala yang berpanjangan, insyaAllah. Salah satu faktor yang menyumbang kepada masalah KESIHATAN adalah AIR. Sama ada para sahabat SEDAR atau TIDAK selalu kita diingatkan tentang JAGA MAKAN-JAGA MAKAN tapi ahaaa ada tak yang MENGINGATKAN KITA JAGA MINUM…JAGA MINUM…KUALITI & KUANTITI AIR yang diambil memainkan peranan kefungsian sistem biologi kita. Kira-kira 70% komposisi tubuh kita kandungannya adalah A.I.R maka kalau dah kualitinya tiada, kuantitinya pula kurang maka tidak mustahil menjadi platform yg mudah untuk penyakit memulakan penempatan.

Perasan atau tidak apabila individu di dalam keadaa STRESS, GRIEVING, DEPRESS jarang sekali individu tersebut mengambilkira soal pemakanan dan minum mereka. Konsekuennya menanggung beban stress, kekurangan air dalam tubuh badan pastinya keasidan bertambah, pergerakan sistem biologi terjejas oksigen dalam darah terhenguk-henguk sesak…trafic jam nak pulak diasak dgn pencemaran dan air yang kurang…itu yang sana sini akan lebih mudah SAKIT. KUASA PENYEMBUHAN ITU sangat mudah sebenarnya andai sahaja kita maklumi ia harus dimulai MEMAHAMI DIRI SENDIRI. Kebenaran dalam diri untuk bangkit , sembuh, sejahtera, bahagia , sihat dan cergas hanya akan meluncur laju andai sahaja kita berlapang dada atas ujian Allah yang hadir, YAKIN dengan KEBESARAN dan KEKUASAAN ALLAH, hindari pra sangka yang memudarat dan merosakkan fikiran dan hubungan kemanusiaan…ada SEBAB Allah menguji kita. Saya sendiri setiap kali diuji dengan masalah KESIHATAN pasti akan menikmati HADIAH-HADIAH yang MENGHIBURKAN dari Ilahi khususnya PENGETAHUAN, KEFAHAMAN, CELIK AKAL dan tak kurang juga kelapangan sudut rezeki wang ringgit, uhkwah dan kasih sayang…SANGAT BESTTT! Nikmatilah H.I.D.U.P…Penyakit itu satu kifarah untuk kita membersihkan diri…dengan diri yang BERSIH insyaAllah permohonan kita akan lebih mudah dimakbulkan Allah.

MY SECRET REVEAL..

Dan melengkapi PENGISIAN ILMU-ILMU PENYEMBUHAN DIRI SUDUT PSIKOLOGI hari ini saya bawakan perkongsian dan RAHSIA mengapa kebanyakan klien saya tidak perlu berulang kali untuk terus mengatur temujanji beterusan dalam proses penyembuhan diri mereka. Here’s is THE S.E.C.R.E.T  ~ Rx 17!!! Inilah TEKNOLOGI TERKINI antara yang TERBAIK…Ilmu ini harus disampaikan dengan penuh IKHLAS, JUJUR dan RASA AMANAH dan TANGGUNGJAWAB untuk membantu insan-insan yang sedang diuji…dalam menangani isu @ permasalah tidak guna kita berfikiran tertutup dan JUMUD…setiap sumber @ FAKTOR yang boleh membantu kesembuhan harus diiringkan SERENTAK…H.O.L.I.S.T.I.K insyaAllah barulah TRANSFORMASI itu akan gemilang dan lancar…SUPERBBB! And of course usually UNSANGKARABLE!!!

GIRANG DI HATI HAMBA…

Yesss!!!Membuatkan KEHIDUPAN dan KASIH ILAHI begitu INDAH untuk terus dinikmati dengan terus berkongsi dan memanjangkan KHABAR GEMBIRA ini…Kefahaman KHAZANAH DALAM DIRI, ALLAH, ALAM disatukan untuk memburu sebuah makna K.E.S.E.J.A.H.T.E.R.A.A.N yang tulen…M.U.D.A.H, P.R.A.K.T.I.K.A.L, P.A.N.T.A.S dan B.E.R.K.E.S.AN yang penting juga di zaman serba pantas ini intervensi terapeutic yang sangat-sangat S.I.M.P.L.E!!! I LOVE IT!!! Allah is really GREAT for sending me HIS SECRET…inilah bukti KASIH SAYANG ILAHI dalam perjalanan insan.

Nak tahu DETAILS??? Jom C.H.E.C.K This out!!!Another my secret reveal…

Rx17 merupakan air minuman yang menggabungkan elemen FIZIKAL seperti Vitamin, enzim, zat galian, Rx-Water dan tanah liat. Elemen INFORMASI, Herba semulajadi, terapi warna, kristal, esen bunga-bungaan, madu, terapi Rx-Water, air zam-zam, enzim, hormon dan garam schuessler. dan elemen ROHANIAH. Semua Penyakit bermula daripada rohani yang datangnya daripada kehendak Tuhan dan juga tingkah laku kita. Ilham murni Rx17 merangkumi hasrat-hasrat yang mampu diserapkan ke dalam sanubari kita,

Rx17 mampu membantu mengubat dan menghindar lebih daripada 70 jenis penyakit, antaranya… kanser, Strok, Hiperaktif, Darah Tinggi, Kencing Manis, Gout, Sle Allergi, Kegemukan, Arthritis, Sakit Sendi, Ekzema, Lelah, Sakit Jantung, Migrain, Gastrik, Stress, Agarofobia, Senggugut, Sembelit, Hiper-tiroid, Batu Karang, Konjunktivitis, Buasir, Tinnitus, Angin Pasang, Resdung, Lemah Tenaga Batin dan lain-lain penyakit kronik atau akut.

Dan kini, berteraskan Kesejahteraan, Kebahagiaan dan Keharmonian, Rx17 dilahirkan sebagai air minuman yang menjamin kesihatan yang optimum kepada Minda, Tubuh Badan dan Rohani.Tubuh badan kita mempunyai Sistem Pemulihan Semulajadi atau Self Healing System (SHS).  Malangnya sistem ini tidak diberi peluang untuk berfungsi sepenuhnya oleh kerana minda, tubuh badan dan rohani kita tidak seimbang.

Sekadar melakukan rawatan terhadap tubuh badan sahaja tidak mencukupi memandangkan semua tindakan tubuh badan kita bermula daripada niat rohaniah kita sendiri. Cara yang terbaik untuk meningkatkan SHS kita adalah dengan membersihkan Minda, Tubuh Badan & Rohani. Apabila ketiga-tiga ini berada dalam keadaan harmoni, maka kesejahteraan dan kebahagiaan akan menjadi kenyataan dan berkekalan.

Rx17 berfungsi dengan cara penghijrahan khasiat-khasiat semulajadi melalui informasi kepada Sistem Pemulihan Semulajadi tubuh kita supaya ia lebih seimbang. Terapi penghijrahan informasi ini adalah yang terkini dan terulung kali digunakan dalam air secara saintifik dan diibaratkan sebagai doa

Rx17 MENGGABUNGKAN ELEMEN-ELEMEN :

i) FIZIKAL
Vitamin, enzim, zat galian, Rx-Water dan tanah liat.

ii) INFORMASI
Herba semulajadi, terapi warna, kristal, esen bunga-bungaan, madu, terapi Rx-Water,
air zam-zam, enzim, hormon dan garam schuessler.

iii) ROHANIAH
Semua Penyakit bermula daripada rohani yang datangnya daripada kehendak Tuhan dan juga tingkah laku kita. Ilham murni Rx17 merangkumi hasrat-hasrat yang mampu diserapkan ke dalam sanubari kita, seperti :

 • Aku Sihat Walafiat
 • Aku Ceria Dan Bertenaga
 • Aku Pengasih Dan Penyayang
 • Aku Bersyukur
 • Aku Tenang
 • Aku Pemaaf
 • Aku Penyabar
 • Aku Berani
 • Aku Ikhlas
 • Aku Bertanggungjawab
 • Aku Berdisiplin
 • Aku Rajin Dan Bijaksana
 • dan lain-lain…

Rx17 membantu mengubat dan menghindar lebih daripada 70 jenis penyakit, antaranya…
kanser, Strok, Hiperaktif, Darah Tinggi, Kencing Manis, Gout, Sle Allergi, Kegemukan, Arthritis, Sakit Sendi, Ekzema, Lelah, Sakit Jantung, Migrain, Gastrik, Stress, Agarofobia, Senggugut, Sembelit, Hiper-tiroid, Batu Karang, Konjunktivitis, Buasir, Tinnitus, Angin Pasang, Resdung, Lemah Tenaga Batin dan lain-lain penyakit kronik atau akut.

Rx17 adalah selamat diminum oleh semua golongan umur termasuk ibu-ibu yang  mengandung. Untuk kesihatan optimum, anda disyorkan mengambil 5 botol Rx17
dalam sehari. Ia lebih mujarab jika diambil bersama-sama Rx-Salt dan Rx-Tra.

Rx17 terapi air beraura, Rx17 self healing system, Terapi air Hidup Rx17, Inovasi Rx17@ adalah ilham terkini Dr. Noordin Darus, seorang pakar motivasi kesihatan Rx17 yang terulung di tanahair yang menukar musibah penyakit Kanser Darah yang menimpa dirinya kepada satu misi untuk membantu orang lain melalui terapi RX-Water@.

Ia berteraskan Kesejahteraan, Kebahagiaan & Keharmonian. RX17@ dilahirkan sebagai airminuman yang menjamin kesihatan yang optimun kepada Minda, Tubuh & Rohani.
Tubuh Badan kita mempunya Self-Healing-System (SHS) atau Sistem Penyembuhan Semulajadi. Malangnya, sistem ini tidak dapat diberi peluang untuk berfungsi sepenuhnya oleh kerana Minda, Tubuh badan & Rohani kita tidak seimbang.

Dengan menggunakan prinsip MiFiRo, Teknologi Penyembuh Aura Rx-Water®, nutrien dan khasiat kesejahteraan yang dipindahkan melalui informasi, maka lahirlah Rx17™! Rx17™ mempunyai 7 Remedi Fizikal, 17 Khasiat Kesejahteraan dan 179 Informasi Nutrien. Rx17™ adalah penemuan yang terbaik selepas Rx-Water®. Bagi Dr. Noordin semua penyakit ada ubatnya.

Dr. Noordin sedar bahawa kebanyakan kaedah penyembuhan menggunakan sama ada Tahap Beta atau Tahap Kesedaran, iaitu apa yang kita sedar dan nampak. Ada segelintir yang menggunakan Tahap Alpha / Theta atau Tahap Separuh Sedar. Tetapi, apa yang sering dilupakan ialah Tahap Delta atau Tahap Tak Sedar dan Tak Nampak langsung. Dr. Noordin telah menggabungkan ketiga-tiga tahap ini untuk menghasilkan satu minuman yang lengkap yang boleh dikongsi dengan orang lain.

Penemuan yang hebat ini merangkumi 7 tahap penyembuhan :

 • Kesedaran (disedari)
 • Kesedaran (tidak disedari)
 • Separuh sedar tahap Alfa
 • Separuh sedar tahap Theta
 • Tidak sedar tahap Delta
 • Keajaiban (melampaui tahap pemahaman manusia)
 • Tahap Ketuhanan. Yang Maha Agung

Melestarikan sifat semulajadi air yang unik seba gaimana penemuan menakjubkan oleh Dr. Masaru Emoto dari Jepun tentang sifat bentuk mol ekul Kristal air dari tempat yang berbeza, dalam keadaan yang berbeza dan pada pendedahan yang berbeza, ternyata beliau mendapati bahawa sesungguhnya, air mempunyai Roh atau ‘Hati Nurani’. Sebagaimana juga Angin, Tanah & Api, Air adalah Makhluk Allah yang penting dan mempunyai hubungan langsung dengan Manusia kerana 70% dari bahan jisim kita adalah terdiri darinya. Kajian beliau mendapati bahawa, air boleh ‘Menghafal atau Mengingat’, ‘Menyimpan’ mesej atau tenaga persekitarannya dan juga boleh ‘Memindahkan’ mesej tadi kepada penggunanya. Atas dasar ini jugalah RX17@ dihasilkan dari inisiatif Dr.Noordin sendiri. Ia menggabungkan Elemen-Elemen berikut:

 1. Fizikal – Vitamin, Enzim, Mineral, RX-Water@ & Tanah liat.
 2. Informasi – Ia mengandungi informasi khasiat herba-herba semulajadi, Terapi Warna, Esen bunga-bungaan, Terapi RX-Water@, Enzim2, Hormon dan garam Scuessler. (‘Informasi’ yang dimaksudkan di sini adalah mesej maklumat tentang khasiat perkara-perkara tadi tanpa perlu memasukkan bahan-bahan tadi dalam bentuk fizikalnya. Kaedah teknologi yang digunakan bukan lagi perkara baru malah memang diperakui. Air ini akan menyimpan/menghafal maklumat-maklumat ini, menyimpan dan memindahkannya kepada kita)
 3. Rohaniah – Hasrat dan Ilham murni juga disampaikan kepada air tesebut dan diserapkan ke sanubari peminumnya. Ia merangkumi 17 Niat Murni yang diilhamkan kepada air tersebut. Ia termasuklah:
 • Aku Sihat Wal’afiat
 • Aku Pengasih & Penyayang
 • Aku Tenang
 • Aku Penyabar
 • Aku Ikhlas
 • Aku Berdisplin
 • Aku Ceria Dan Bertenaga
 • Aku Bersyukur
 • Aku Pemaaf
 • Aku Berani
 • Aku Bertanggungjawab
 • Aku Rajin dan Bijaksana

RX17@ membantu mengubat dan menghindari lebih dari 70 jenis penyakit. Ia selamat diminum oleh semua golongan umur termasuklah ibu-ibu yang mengandung.

Sangat DISARANKAN DILENGKAPI dengan Rawatan Terapi MiFiRo, perkongsian lanjut tentang MiFiRo insyaAllah akan dikongsikan akan siri akan datang.

Facebook comments:

comments

Leave a Reply