Handbook EFT

Handbook EFT versi Bahasa Malaysia telah siap!

ebook HANDBOOK EFT akan disebarkan kepada semua bekas peserta Life Coaching KLINIK SUKSES… Kepada semua bekas peserta boleh email kepada saya di nurqudrah786@gmail.com maklumat NAMA, EMAIL dan HP  anda. Link download beserta password akan diberikan dalam email reply saya..

Yg masih belum menjadi peserta jangan risau, harga promosi dgn diskaun 50% sempena brthday saya pada 6 Feb. 2011. Harga promosi RM10 sah sehingga Selasa, 8 Feb. 2011 jam 12 tgh malam sahaja!

Untuk pembelian, sila ikut langkah ini:

1) Sila buat pembayaran RM10 – utk harinie hingga 12 tgh malam, Selasa 8hb Feb 2011 shj selepas itu harga Handbook ini adalah RM20 :

Maybank A/C : 162218337759 (Noraniza Anwar)

2) Kemudian sila emailkan NAMA PENUH dan HP anda beserta BUKTI TRANSAKSI ke nurqudrah786@gmail.com

3) Insyaallah RESPON beserta link download akan diberikan dalam tempoh 24jam untuk pembeli mendapatkan Handbook mereka.

Terima kasih.

Facebook comments:

comments

gold
Mother_and_Child_by_Krrow-690x552

2 Comments

 1. Salam Akma,

  Wah.. gud news to me & juga rakan2 lain yg sedang mencari. Saya amat berharap Akma dapat kongsikan laman web tersebut utk manfaat ramai.. Utk makluman Akma, saya juga memberikan ebook berbahasa Inggeris EFT bertajuk Exploring EFT yg Akma juga boleh download dgn subscribe di laman web klinik sukses saya di http://kliniksukses.anizanwar.com

  Utk Handbook EFT yg saya baru hasilkan pula, saya menjualnya dgn harga RM20, handbook ini saya tulis berdasarkan pengalaman menjalankan terapi EFT pada klien2 saya. Selain itu, saya juga telah terapkan nilaian Islam dalam terapi EFT yg saya jalankan. Selain dari itu, pembeli akan sentiasa mendapat versi terkini selepas kemaskini saya lakukan.. inilah kelebihan ebook..

  Sekiranya Akma berminat saya bersedia utk berikan diskaun 50% kepada Akma. Sila ikut langkah pembelian seperti dalam artikel di atas.

  Terima kasih & Salam perkenalan!

 2. akma

  saya dapat percuma aje manual EFT lengkap dalam Bahasa M’sia dan English

Leave a Reply