Bismillah Iraha -ma -nerahim

Formula Kejayaan & Kemurahan Rezeki

Salam Ramadhan Al Mubarak buat para sahabat yang dikasihi Allah…

Alhamdulillah, hari ini bertemu lagi mengisi permintaan rakan-rakan yang bertanyakan soalan bagaimana Pn Aniz untuk menikmati rezeki yang berkat, murah dan lancar tanpa ada halangan. Mudah-mudahan TIPS yang dibawakan hari ini dapat membantu, haa yang pasti juga disini YANG WAJIB disyariatkan Allah jangan pula dipandang ringan. Sama-sama kita sujud dan BERMOHON kepada PEMILIK KEAGUNGAN, KEKUASAAN & KEKAYAAN itu…insyaAllah mudah-mudahan DOA kita dimakbulkan Allah.

Buat para SUBSCRIBER yang telah menikmati “bingkisan ilmu’ bagaimana menikmati KEBEBASAN KEWANGAN & MENGGUGURKAN PERKATAAN “HUTANG” yang menghalang keterujaan menikmati kemurahan rezeki Allah diharapkan TIPS hari ini akan MERANCAK & MELANCARKAN LAGI JEJAK GEMILANG kalian mencipta kebebasan kewangan. Pentingtu…nikmat KESIHATAN, KEBAHAGIAN, KEKAYAAN, IMAN & TAQWA semuanya harus berpaksikan mencari “KEREDHAAN ALLAH” insyaAllah hati akan SEJAHTERA!!! Haa duit banyak kalau sakit pun tak guna, duit banyak kalau tak bahagia derita, huru hara pun takde makna apatah lagi KETENANGAN tidak hadir, betul tak??? Ketenangan, kebahagian, kasih sayang, iman, taqwa, kekayaan, kesihatan semuanya MILIK ALLAH…InsyaAllah saya mendoakan agar kita semua diberi perhatian oleh Allah swt dan mudah-mudahan KITA INI ADALAH DIKALANGAN “PEMINJAM-PEMINJAM” BERTUAH yang dikasihi Allah…

Mudah-mudahan dengan PINJAMAN kita dapat hidup dengan LEBIH SEJAHTERA di dunia dan BEREHAT dengan TENANG nanti di perkampungan abadi kita di akhirat nanti, Amin Ya Rabbal Alamin.

Formula 1 : Surah Al-Waqiah

Formula 2 : Ayat 1000 Dinar

Formula 3 : Solat Dhuha & Doa Murah Rezeki

Salam Rahmat!

Facebook comments:

comments

all new rxwater
Kad Raya2010 copy1

Leave a Reply