Rahsia Minda, Frekuensi Alam & Ayat Allah


Bismillah…

Salam Rahmat Buat Para Sahabat Yang Dikasihi Allah. Apa khabar? Semoga perjalanan 2011 ini terus menggorak langkah yang lebih meyakinkan, insyaallah!

The Mind G.A.M.E

Saya selalu juga diajukan berkaitan persoalan MINDA…the MIND G.A.M.E di kalangan para sahabat. “Pn Aniz saya telah mempelajari pelbagai teknik dan ilmu berkaitan sains minda, mind powerlaa, law of attraction tetapi dalam diri saya seolahnya ada sesuatu yang terbuku…something missing dan saya mencari “apakah” lagi yang masih kurang disitu, sampai saat ini masih belum bertemu JAWAPANNYA”. Inilah SEBUAH KEJUJURAN suatu ketika dahulu saya juga melaluinya.

MISSING LINK
Sebelum mencapai ILMU + KEHEBATAN SAINS MINDA ada satu lagi ilmu yang “MISSING”. Remember, jika sesiapa yang telah biasa meneroka tentang Law Of Attraction pasti tahu tentang konsep ASAS ini iaitu ASK, BELIEVE and RECEIVED. Apa yang ANDA minta anda perlu YAKIN akan memperolehinya dan disinilah cabaran bermula rupa-rupanya dalam jejak ke puncak kejayaan, dalam jejak penyembuhan mahupun transformasi diri ramai di kalangan kita masih kurang harmoni dalam “permintaan” ini. Seringkali “apa” yang diminta punya pertelagahan di dalam diri…NAK KAYA, NAK SEJAHTERA tetapi banyak sekali “alasan-alasan” yang diberikan. Perasaan yang berbelah bahagi, tak ada masa, tidak berminat, tidak berani, jauh, MALU dan pelbagai lagi.

LAW OF REPULSION @LOR/ Hukum Penolakan
Di sinilah ilmu tentang Law Of Repulsion ter”miss”…Yup! Penolakan dalam diri yang membuatkan cita-cita dan TINDAKAN tidak harmoni!!!Hanya apabila pemikiran yang tidak rasional serta kurang harmoni ini DIBERESKAN insyaallah individu akan lebih harmoni dan LANCAR menuju impian dan cita-cita jika tidak dibereskan “begitu” situasinya yang akan berlaku impian + cita-cita hanya akan menjadi angan-angan yang tidak pasti.

EFT, RAHSIA ALAM, KUASA MINDA & KESAKSIAN ALLAH DALAM MENGURUS LOR

Bersama-sama Life Coaching Klinik Sukses kaedah dan terapi terapeutik yang terbukti secara empirikal sains akan dikongsikan disamping kaedah-kaedah berdasarkan mukjizat alam semulajadi, akan dibawakan perkongsian. Kaedah saintifik yang dikupas dan digarap dari sudut perspektif Islam dan kebenaran Ayat-ayat Allah sebagai bukti memperkukuhkan penemuan sains hari ini. Subhanallah! Dan disinilah nanti akan tersingkap mukjizat Al Quran dan KASIH SAYANG ALLAH cuma bezanya kali ini dikupas dari sudut displin tingkah laku manusia atau psikologi amnya. Melibatkan interaksi kekuatan teknologi dalaman MINDA atau kognitif individu, emosi , spritual dan TINGKAHLAKUNYA yang terzahir dari sudut fizikal nyata.

RAHSIA KEJAYAAN YANG T.U.L.E.N
Kejayaan dan GEMILANG DIRI hanya mampu diraih KEINDAHANNYA apabila individu telahpun SEJAHTERA. Sejahtera yang tulen hanya akan TERBIT dari hati yang BENAR-BENAR BAHAGIA dan SYUKUR! Sembuh dan SIHAT iaitu sihat mindanya, sihat emosinya, sihat spiritualnya insyaallah apabila dalaman individu SIHAT dan SEJAHTERA maka akan lebih lancarlah jejak gemilang yang ingin digapai. Jika tidak….harus sahaja energi-energi negatif yang tidak diuruskan dengan baik, lekatan silam yang dipendamkan, memori luka semalam yang dibawa akan menjadi PUNCA kepada “gangguan” kepada usaha gemilang diri.


LEKATAN MINDA VS POLA KEHIDUPAN

Apa yang akan terjadi individu akan LEBIH MUDAH terasa LELAH, amanah yang sepatutnya menjadi tanggungjawab akan dilihat sebagai “bebanan”. Maka yang terkesan adalah diri akan terjebak dengan “gelombang diri” yang negatif!!! YOUR THOUGHT CREATES YOUR REALITY! Allah itu adalah seperti yang kamu sangka! Inilaa yang lazimnya terjadi kehidupan dirasakan tidak adil, perasaan diselubungi sendu, sedih, marah, terkilan dan MEMORI SILAM akan dimainkan setiap hari maka tanpa sedar individu itu sebenarnya TELAH MEMBUNUH DIRINYA!!! Bunuh diri versi tak nampak! Membunuh POTENSI dan KHAZANAH DIRI yang cukup hebat!!!

Dalam kemelut ekonomi yang semakin meruncing serta kadar inflasi yang terus meningkat bagi peniaga mahupun usahawan yang terikat dengan “lekatan ekonomi tidak baik” maka kuasa membeli akan kurang, harga barang sedang dan akan terus naik begitu juga yang MAKAN GAJI…hu hu hu rezeki dirasakan makin sempit MAKA nescaya sempitlah rezeki ANDA yang mempunyai tanggapan sebegini! Indoktrin negatif sebegini JIKA TANPA ILMU boleh menjadi “PERANGKAP” yang membunuh KEPERCAYAAN dan POTENSI DIRI ANDA! Anda tidak yakin dengan rezeki Allah maka harus sahaja Allah juga tidak akan MEMBERI “kiriman-kiriman” hebatNYA!

KAEDAH SAINTIFIK
Emotional Freedom Technique merupakan antara “TOOL” atau medium yang akan diperturunkan kepada individu bagaimana membereskan lekatan atau kepercayan-kepercayaan yang TIDAK RASIONAL yang boleh menghalang keterujaan diri individu mengecapi kejayaan dan gemilang diri. TIADA YANG MUSTAHIL di dalam dunia ini untuk dimiliki sebenarnya andai sahaja ANDA tahu RAHSIANYA!!!

RAHSIA HARMONI dan FREKUENSI
Disitulaa nanti RAHSIA SMS + MMS akan dibongkar! Frekeunsi diri, frekuensi ALAM dan persembahan diri kepada Allah semua unsur ini harus HARMONI. Harmoni dalam konteks DIRI SENDIRI, ALLAH dan ALAM! Harmoni yang akan membawa rasa bahagia, syukur, INDAH, tenang dan YAKIN melewati perjalanan meletakkan pergantungan diri kepada Allah dan tidak gentar lagi kerana KUNCINYA anda telah tahu!

Dalam hidup ini MUDAH sahaja…ANDA TAHU APA YANG ANDA INGINKAN (pastikan ianya dalam REDHA ALLAH jika tanpa redha Allah nescaya ketenangan yang tulen tidak akan hadir malah diri akan lebih pantas terjerat dengan mainan syaitan laknatullah), YAKIN dan TERUS MELANGKAH tanpa mengenal jemu, tanpa mengenal lelah apa sahaja ILMU yang mampu membantu menjayakan JEJAK IMPIAN …TEROKAI! Insyaallah kejayaan yang harum, indah dan manis pasti menyusul. Setiap yang berlaku pasti ada HIKMAHNYA…Kegagalan bukanlah titik noktah untuk mengalah tetapi satu sumber kekuatan untuk mengatur derap langkah yang lebih mantap, padu dan yakin! Kerana LANGKAH ITU adalah “ibadah”!!! Andai sahaja anda bijak untuk memilih agar langkah itu menjadi ibadah yang membuahkan keberhasilan yang lumayan bukan sahaja dunia matlamatnya tetapi AKHIRAT yang lebih kekal, insyaallah!

Semua RESEPI ini akan dikupas secara komprehensif, sistematik, tersusun, padat, mantap dan praktikal insyaallah mampu dipelajari oleh sesiapa sahaja YANG INGIN berjaya tidak kira dalam konteks hubungan kasih sayang, kerjaya, perniagaan, akademik, kehidupan mahupun sebagainya.

Dapatkan TEMPAT ANDA untuk meneroka sebuah lagi PENGALAMAN TERBAIK 2011! Insyaallah OBOR CAHAYA ILMU yang akan memancarkan GEMERLAPAN PESONA dan KEMILAU GEMILANG DIRI ANDA! Insyaallah!…

Dengan temujanji REFLEKSI secara personal selepas Life Coaching ini pasti akan MEMANGKINKAN KEBANGKITAN dan FENOMENA  DIRI ANDA yang sungguh beharga, insyaallah!

P/S : Ingin DITEGASKAN sebarang “self disclosure” atau pendedahan kendiri isu/dilema yang dihadapi adalah atas persetujuan pihak klien atau individu itu sendiri dan insyaallah di sinilah RAHSIA dan DIGNITY anda sebagai peserta Life Coaching Klinik Sukses akan terus terpelihara khususnya bagi mereka yang memilih untuk “BERAHSIA”. Semua “consent” dan etika profesional ada di dalam Inventori Klien yang perlu diisi oleh setiap para peserta. Jadi tidak perlu khuatir dan tiada alasan lagi untuk merasa bimbang. Buat pengetahuan setiap paparan testimonial adalah ATAS PERSETUJUAN, KERELAAN DIRI dan  JUJUR dari hati pihak klien yang kini sudah SEMBUH dan MENITI BAHAGIA melalui program Life Coaching ini.

Temui jejak gemilang KHAZANAH DIRI!

Terokai RAHSIA…Temui GEMILANG…bersama KEINDAHAN Life Coaching Klinik Sukses :
Tarikh : 29hb Januari 2011
Masa : 10.00pg – 5.30ptg
Lokasi : IM Training Centre, Seksyen 7, Shah Alam (Bg peserta luar Lembah Klang yang berminat untuk mendapatkan penginapan sila hubungi penganjur insyaallah budget hotel serendah RM68 satu malam disediakan)
Yuran : RM280 shj dan NIKMATI DISKAUN dengan menjadi affiliate kami –
http://kliniksukses.anizanwar.com/affiliates


Salam Revolusi Insan!

Facebook comments:

comments

Leave a Reply